Vooruit

De volgende stap

C3 staat voor drievoudig circulair; Het circulair verkrijgen van beton, het circulair omgaan met hout en de circulaire setting waarin onze medewerkers werken.
De producten van Rock products worden op een duurzame en sociale manier geproduceerd en dragen bij aan een circulaire economie.

C3 concept

De drievoudige circulaire aanpak

BETON
MENS
HOUT

BETON

Onze producten worden gemaakt van zowel restbeton als circulair beton, een duurzame keuze in samenwerking met één van de grootste betoncentrales van Amsterdam.

MENS

In de Talenthub werkplaats werken gemotiveerde mensen die hun draai op de arbeidsmarkt (nog) niet gevonden hebben. Wij bieden ze nieuwe inzichten en vaardigheden. Men doet ook werkritme op met als uiteindelijke doel weer een passende baan te vinden.

HOUT

Hergebruik van steigerplanken is mogelijk door samenwerking met een grote landelijke aannemer. Deze verwerken wij tot prachtige planken die klaar zijn voor een tweede leven.

Andere houtsoorten gebruiken we natuurlijk ook, altijd FSC gecertificeerd en lokaal hout waar mogelijk.

We doen ons best

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Rock Products allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk eerder opgeleverde projecten.

Project starten?

Het begint altijd met een idee. Gelukkig zijn wij doorpakkers en is maatwerk onze standaard. Kunnen we met onze robuuste meubilair ook jullie project laten slagen?

We hebben even rondgevraagd...

Dit is wat we horen na oplevering en daar zijn we best trots op.

"Er wordt over ons gezegd dat we wereldklase jachten van wereld klasse bouwen. Jullie leveren producten van hoge kwaliteit en leveren wereldklasse ondersteuning "

Feadship

"Bedankt voor de doorlopende marketing samenwerking. Jullie producten zorgen ervoor dat ons team elke dag heerlijk samen komt tijdens de lunch en borrels."

Reservato

"Altijd vriendelijk en niets is te veel gevraagd. Iedereen is trots op de realisatie van de projecten als Rock Projects is betrokken."

Gemeente Amsterdam

Kunnen we meedenken?

We zijn best vriendelijk en staan altijd open voor een kennismaking.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 850 80 66 25 of mailen naar hallo@rockprojects.nl

"Wij willen IMPACT creeren door bewust duurzaam en sociaal te ondernemen. ROCK maakt producten waar iedereen vrolijk van wordt en blijft."
Peter Schellekens

Eigenaar, Rock Products

Aan de slag

Een Rock project starten met de producten van Rock PRoducts?

Rock Projects is de nummer 1 oplossing in robuust en duurzaam buitenmeubilair.
Laten we samen kijken op welke manier onze Rock Products het best kunnen worden ingezet.

Samenwerken? Kom meer te weten over de mogelijkheden om samen te werken.