Straatmeubilair

Ben je opzoek naar robuust en modern straatmeubilair voor in de openbare ruimte?

Straatmeubilair Rock Projects?

Bent u op zoek naar manieren om uw openbare ruimtes te transformeren? Overweeg het plaatsen van straatmeubilair. Wat is straatmeubilair? Het is meer dan alleen een versier bankje; het bevordert het leven in de stad. Stelt u voor: comfortabele straatmeubilair banken waar mensen kunnen ontspannen, duurzame betonnen afvalbakken die zowel functioneel als stijlvol zijn, en verlichting die niet alleen veiligheid biedt, maar ook sfeer creëert.

Door te kiezen voor straatmeubilair, investeert u in een omgeving die mensen uitnodigt om langer te blijven en te genieten. U creëert een plek die zowel voor bewoners als toeristen aantrekkelijk is, met een unieke identiteit die de levenskwaliteit verhoogt. Neem de stap om uw openbare ruimtes te verrijken. Kies voor duurzaam en stijlvol straatmeubilair dat uw stad niet alleen veiliger en toegankelijker maakt, maar ook transformeert in een levendige en uitnodigende omgeving. Uw keuze maakt het verschil.

Waarom kiezen voor Rock Projects?

De inrichting is een van de belangrijkste aspecten voor de look en feel van een ruimte. Er zijn echter meerdere zaken van invloed op de uitstraling van de beleving en een goed langdurig gebruik. Samen sturen we proactief op de juiste inzet van onze producten.

MODULAIR

Alles is modulair opgebouwd en dus overal makkelijk te (ver)plaatsen.
Ook dat is wel zo duurzaam!

Meer dan 30 jaar ervaring

Niet alleen verstand van ons product maar juist ook verstand van productontwerp en projectplanning.

Robuust

Zware jongens die tegen een stootje kunnen en makkelijk weer en wind trotseren

Samen is beter dan alleen

Wij zijn een sociaal onderneming dat werkt met en voor mensen aan prachtige duurzame producten.

Echt statement

Een echt statement voor een openbare ruimte

Door het unieke en robuuste design zorgt ons straatmeubilair voor een echt statement. Vraag vrijblijvend een offerte aan en stel je eigen meubilair samen.

We doen ons best

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Rock Products allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk eerder opgeleverde projecten.

We hebben even rondgevraagd...

Dit is wat we horen na oplevering en daar zijn we best trots op.

"Er wordt over ons gezegd dat we wereldklase jachten van wereld klasse bouwen. Jullie leveren producten van hoge kwaliteit en leveren wereldklasse ondersteuning "

Feadship

"Bedankt voor de doorlopende marketing samenwerking. Jullie producten zorgen ervoor dat ons team elke dag heerlijk samen komt tijdens de lunch en borrels."

Reservato

"Altijd vriendelijk en niets is te veel gevraagd. Iedereen is trots op de realisatie van de projecten als Rock Projects is betrokken."

Gemeente Amsterdam

Duurzaam straatmeubilair?

Straat meubilair heeft veel te verduren en het is daarom belangrijk dat deze goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Door het robuuste design van Rock Projects kunnen onze producten wel tegen een stootje en kunnen ze jaren lang mee gaan. Onze meubels dragen daarnaast bij aan een duurzame en circulaire economie. De betonnen elementen worden dan ook gemaakt van restbeton en voor het hout maken we gebruik van steigerhout. Met ons straatmeubilair geven we deze materialen een tweede leven en dragen ze bij aan een circulaire economie.

Kunnen we meedenken?

We zijn best vriendelijk en staan altijd open voor een kennismaking.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 850 80 66 25 of mailen naar hallo@rockprojects.nl

"Wij willen IMPACT creeren door bewust duurzaam en sociaal te ondernemen. ROCK maakt producten waar iedereen vrolijk van wordt en blijft."
Peter Schellekens

Eigenaar, Rock Products

Grote en kleine projecten

Opzoek naar straatmeubilair voor een project van een buitenruimte?

Zowel voor kleine als voor grote aantallen kun je bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan zoeken we samen naar een oplossing op maat.