Straatmeubilair plantenbakken

Ben je opzoek naar moderne en unieke straatmeubilair plantenbakken?

De betonnen plantenbakken van Rock Products hebben een robuust en uniek design en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Betonnen plantenbakken?

Bent u op zoek naar een manier om uw openbare ruimte te transformeren? De betonnen bloembakken van Rock Products zijn een echte eyecatcher en kunnen een openbare ruimte helemaal afmaken. Overweeg het plaatsen van betonnen plantenbakken en straatmeubilair bloembakken, een trend die steeds meer populairder. Deze stijlvolle betonnen bloembakken zijn niet alleen versierder voor straten en pleinen, maar brengen ook een gastvrije en aangename sfeer met zich mee voor openbare ruimtes.

Stelt u zich eens voor hoe deze elegante plantenbakken openbare ruimte kunnen omtoveren tot een levendige en uitnodigende omgeving. Niet alleen bevorderen ze het welzijn van bewoners en bezoekers, maar ze dienen ook als betonnen bloembakken afscheiding, waardoor ze de verkeersstromen natuurlijk reguleren en privacy bieden in drukke stedelijke gebieden. Neem vandaag nog de stap naar een duurzame en aantrekkelijke omgeving door te kiezen voor deze functionele en mooie toevoeging aan uw gemeenschap. Met plantenbakken openbare ruimte kunt u direct een positieve impact maken.

Waarom kiezen voor Rock Projects?

De inrichting is een van de belangrijkste aspecten voor de look en feel van een ruimte. Er zijn echter meerdere zaken van invloed op de uitstraling van de beleving en een goed langdurig gebruik. Samen sturen we proactief op de juiste inzet van onze producten.

MODULAIR

Alles is modulair opgebouwd en dus overal makkelijk te (ver)plaatsen.
Ook dat is wel zo duurzaam!

Meer dan 30 jaar ervaring

Niet alleen verstand van ons product maar juist ook verstand van productontwerp en projectplanning.

Robuust

Zware jongens die tegen een stootje kunnen en makkelijk weer en wind trotseren

Samen is beter dan alleen

Wij zijn een sociaal onderneming dat werkt met en voor mensen aan prachtige duurzame producten.

Betonnen plantenbak met bank

Betonnen plantenbak met bank voor buiten?

Ben jij opzoek naar een betonnen bank met plantenbak voor buiten? Bij Rock Products kun jij terecht voor verschillende soorten straatmeubilair. Vraag vrijblijvend een offerte aan

We doen ons best

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Rock Products allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk eerder opgeleverde projecten.

We hebben even rondgevraagd...

Dit is wat we horen na oplevering en daar zijn we best trots op.

"Er wordt over ons gezegd dat we wereldklase jachten van wereld klasse bouwen. Jullie leveren producten van hoge kwaliteit en leveren wereldklasse ondersteuning "

Feadship

"Bedankt voor de doorlopende marketing samenwerking. Jullie producten zorgen ervoor dat ons team elke dag heerlijk samen komt tijdens de lunch en borrels."

Reservato

"Altijd vriendelijk en niets is te veel gevraagd. Iedereen is trots op de realisatie van de projecten als Rock Projects is betrokken."

Gemeente Amsterdam

Waarom straatmeubilair bloembakken

Straatmeubilair plantenbakken worden geplaatst om verschillende redenen. Ze verbeteren de esthetiek van een omgeving, waardoor straten en pleinen aantrekkelijker worden. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw openbare ruimte te verfraaien? Kies voor onze betonnen straatmeubilair bloembakken. Deze groene elementen dragen bij aan het creëren van een aangename, uitnodigende sfeer, wat belangrijk is voor het welzijn van bewoners en bezoekers.

Deze bloembakken zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook praktisch. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn perfect als afscheiding in uw omgeving. Dit maakt ze ideaal voor zowel het creëren van een aangename sfeer als het bieden van privacy en veiligheid.

Bovendien helpen plantenbakken bij het verbeteren van de luchtkwaliteit. Kies voor een groenere en duurzamere toekomst. Kies voor onze straatmeubilair en transformeer uw openbare ruimtes vandaag nog.

Kunnen we meedenken?

We zijn best vriendelijk en staan altijd open voor een kennismaking.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 850 80 66 25 of mailen naar hallo@rockprojects.nl

"Wij willen IMPACT creeren door bewust duurzaam en sociaal te ondernemen. ROCK maakt producten waar iedereen vrolijk van wordt en blijft."
Peter Schellekens

Eigenaar, Rock Products

Diverse projecten

Op zoek naar straatmeubilair plantenbakken voor een project?

Bij Rock Products kun jij terecht voor zowel grote als kleine projecten, of je nou opzoek bent naar 1 of 100 plantenbakken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.