Straatmeubilair openbare ruimte

Op zoek naar modern straatmeubilair voor een openbare ruimte?

Het straatmeubilair van Rock products heeft een robuust en uniek design waardoor het ideaal is voor buiten en openbare ruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Straatmeubilair openbare ruimte?

Bent u op zoek naar manieren om uw omgeving visueel te verrijken? De straatmeubilair van Rock Projects is geschikt voor iedere ruimte en geheel naar eigen wensen te stijlen. Het plaatsen van straatmeubilair, zoals banken en zitbanken, in de openbare ruimte zijn één van de beste oplossingen.

Stelt u zich eens voor hoe u uw omgeving kantransformeren met stijlvolle en comfortabele straatmeubilair. Deze toevoegingen bieden niet alleen een aantrekkelijkheid, maar ook een praktische verbetering voor zowel bewoners als bezoekers.

Denk aan het buitenmeubilair in de openbare ruimte als meer dan alleen functioneel. Comfortabele zitbanken in de openbare ruimte nodigen mensen uit om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, wat de sociale cohesie versterkt. Uw keuze voor kwalitatief straatmeubilair voor in de openbare ruimte draagt bij aan een veilige en toegankelijke omgeving voor iedereen, inclusief mensen met beperkingen.

Ontvang vandaag nog een offerte om uw openbare ruimtes te transformeren. Kies voor elegantie en functionaliteit en laat uw duurzame straatmeubilair niet alleen het uiterlijk van uw omgeving verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op het dagelijks leven van uw gemeenschap.

Waarom kiezen voor Rock Projects?

De inrichting is een van de belangrijkste aspecten voor de look en feel van een ruimte. Er zijn echter meerdere zaken van invloed op de uitstraling van de beleving en een goed langdurig gebruik. Samen sturen we proactief op de juiste inzet van onze producten.

MODULAIR

Alles is modulair opgebouwd en dus overal makkelijk te (ver)plaatsen.
Ook dat is wel zo duurzaam!

Meer dan 30 jaar ervaring

Niet alleen verstand van ons product maar juist ook verstand van productontwerp en projectplanning.

Robuust

Zware jongens die tegen een stootje kunnen en makkelijk weer en wind trotseren

Samen is beter dan alleen

Wij zijn een sociaal onderneming dat werkt met en voor mensen aan prachtige duurzame producten.

Openbare ruimte meubilair

Meerdere straatmeubilair banken nodig voor een grote openbare ruimte?

Of je nu opzoek bent naar 1 zitbank of meerdere banken voor een openbare ruimte, voor zowel grote als kleine projecten kun je bij ons terecht. Wij denken altijd mee voor een passende oplossing.

We doen ons best

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Rock Products allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk eerder opgeleverde projecten.

We hebben even rondgevraagd...

Dit is wat we horen na oplevering en daar zijn we best trots op.

"Er wordt over ons gezegd dat we wereldklase jachten van wereld klasse bouwen. Jullie leveren producten van hoge kwaliteit en leveren wereldklasse ondersteuning "

Feadship

"Bedankt voor de doorlopende marketing samenwerking. Jullie producten zorgen ervoor dat ons team elke dag heerlijk samen komt tijdens de lunch en borrels."

Reservato

"Altijd vriendelijk en niets is te veel gevraagd. Iedereen is trots op de realisatie van de projecten als Rock Projects is betrokken."

Gemeente Amsterdam

Waarom zitbank in openbare ruimte?

Zitbanken in de openbare ruimte te plaatsen? Als u denkt aan het plaatsen van zitbanken buiten, zoals in parken of op straat, is het een goed idee om te kiezen voor stevige en mooie banken.

De kosten van straatmeubilair openbare ruimte zijn het absoluut waard, gezien de lange levensduur en de positieve impact die het heeft op de openbare ruimte. Kiezen voor straatmeubilair van steigerhout, zoals dat van Rock Projects, biedt niet alleen een tijdloze schoonheid, maar zijn ook duurzaam en benadrukken de natuurlijke charme van een omgeving.

Dit type openbaar meubilair verweeft functionaliteit met esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor stedelijke of parkomgevingen. Duurzaam houten meubilair, zoals steigerhout, draagt bij aan een groenere toekomst.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Ontvang vandaag nog een offerte. U zult niet alleen de ruimte verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Kunnen we meedenken?

We zijn best vriendelijk en staan altijd open voor een kennismaking.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 850 80 66 25 of mailen naar hallo@rockprojects.nl

"Wij willen IMPACT creeren door bewust duurzaam en sociaal te ondernemen. ROCK maakt producten waar iedereen vrolijk van wordt en blijft."
Peter Schellekens

Eigenaar, Rock Products

Openbare ruimte meubilair

Je eigen meubilair samenstellen voor een openbare ruimte?

Stel je eigen straatmeubilair samen en maak van jouw openbare ruimte een geheel. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bepaal zelf de afmetingen, houtsoort en betonkleur.