Parkbankjes

Ben je opzoek naar robuuste en moderne parkbankjes?

De betonnen parkbankjes van Rock Products hebben een robuust design en kunnen jarenlang mee gaan. Bepaal zelf de kleur, afmetingen, houtsoort en stel de bankjes helemaal zelf samen.

✓ Robuust en uniek design
✓ Gaan jarenlang mee
✓ Modulaire opbouw

Robuuste parkbankjes die jarenlang mee gaan

Ben je opzoek naar parkbankjes die jarenlang mee kunnen gaan? De robuuste banken van Rock Products kunnen wel tegen een stootje en zijn dan ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De bankjes hebben een modulaire opbouw waardoor jij zelf de afmetingen, beton kleur en houtsoort kunt bepalen. Door het robuuste en zware design zijn de bankjes minder gevoelig voor diefstal in een openbare ruimte. Laat bezoekers dan ook optimaal genieten van de buitenlucht met de moderne en unieke parkbankjes van Rock Products.

Waarom kiezen voor Rock Projects?

De inrichting is een van de belangrijkste aspecten voor de look en feel van een ruimte. Er zijn echter meerdere zaken van invloed op de uitstraling van de beleving en een goed langdurig gebruik. Samen sturen we proactief op de juiste inzet van onze producten.

MODULAIR

Alles is modulair opgebouwd en dus overal makkelijk te (ver)plaatsen.
Ook dat is wel zo duurzaam!

Meer dan 30 jaar ervaring

Niet alleen verstand van ons product maar juist ook verstand van productontwerp en projectplanning.

Robuust

Zware jongens die tegen een stootje kunnen en makkelijk weer en wind trotseren

Samen is beter dan alleen

Wij zijn een sociaal onderneming dat werkt met en voor mensen aan prachtige duurzame producten.

Uniek design

Unieke parkbankjes voor het optimale comfort

Onze banken hebben niet alleen een uniek design maar bieden ook nog eens de beste comfort. Vraag vrijblijvend een offerte aan en stel je eigen bankjes samen.

We doen ons best

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Rock Products allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk eerder opgeleverde projecten.

We hebben even rondgevraagd...

Dit is wat we horen na oplevering en daar zijn we best trots op.

"Er wordt over ons gezegd dat we wereldklase jachten van wereld klasse bouwen. Jullie leveren producten van hoge kwaliteit en leveren wereldklasse ondersteuning "

Feadship

"Bedankt voor de doorlopende marketing samenwerking. Jullie producten zorgen ervoor dat ons team elke dag heerlijk samen komt tijdens de lunch en borrels."

Reservato

"Altijd vriendelijk en niets is te veel gevraagd. Iedereen is trots op de realisatie van de projecten als Rock Projects is betrokken."

Gemeente Amsterdam

Een duurzame en milieuvriendelijke keuze

Ben jij opzoek naar unieke parkbankjes die ook nog eens bijdragen aan een beter milieu? De bankjes van Rock Products worden gemaakt van restbeton en gebruikte steigerplanken waardoor ze bijdragen aan een duurzame en circulaire economie. Daarnaast gaan de bankjes jarenlang mee waardoor ze ook nog eens duurzamer zijn en niet elk jaar vervangen hoeven worden. Met de parkbankjes van Rock Products draag jij je steentje bij aan een milieuvriendelijkere wereld.

Kunnen we meedenken?

We zijn best vriendelijk en staan altijd open voor een kennismaking.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 850 80 66 25 of mailen naar hallo@rockprojects.nl

"Wij willen IMPACT creeren door bewust duurzaam en sociaal te ondernemen. ROCK maakt producten waar iedereen vrolijk van wordt en blijft."
Peter Schellekens

Eigenaar, Rock Products

Tijdloos en modern

Wil jij graag tijdloze en unieke parkbankjes laten plaatsen ?

Of het nu gaat om een paar bankjes of 100 bankjes, jij kunt altijd bij ons terecht. Wij denken graag met je mee en zoeken altijd naar een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we de perfecte parkbankjes kunnen samenstellen.