Duurzaam straatmeubilair

Ben je opzoek naar duurzaam en milieuvriendelijk straatmeubilair?

Draag je steentje bij aan een beter milieu met duurzaam straatmeubilair van Rock Products. Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede materialen en gaan jarenlang mee.

Duurzaam straatmeubilair voor een openbare ruimte

Het meubilair van Rock Products is niet alleen duurzaam en beter voor het milieu, maar heeft ook nog eens een uniek en modern design. Het kan jouw openbare ruimte helemaal afmaken. Straatmeubilair krijgt vaak veel te verduren waardoor het goed bestand moet zijn tegen stoten en verschillende weersomstandigheden. Het straatmeubilair van Rock Products is erg stevig waardoor het jarenlang buiten mee kan gaan en ook nog eens goed bestand is tegen diefstal.

Waarom kiezen voor Rock Projects?

De inrichting is een van de belangrijkste aspecten voor de look en feel van een ruimte. Er zijn echter meerdere zaken van invloed op de uitstraling van de beleving en een goed langdurig gebruik. Samen sturen we proactief op de juiste inzet van onze producten.

MODULAIR

Alles is modulair opgebouwd en dus overal makkelijk te (ver)plaatsen.
Ook dat is wel zo duurzaam!

Meer dan 30 jaar ervaring

Niet alleen verstand van ons product maar juist ook verstand van productontwerp en projectplanning.

Robuust

Zware jongens die tegen een stootje kunnen en makkelijk weer en wind trotseren

Samen is beter dan alleen

Wij zijn een sociaal onderneming dat werkt met en voor mensen aan prachtige duurzame producten.

Stel je eigen meubilair samen

Draag bij aan een betere wereld met milieuvriendelijk meubilair

Het meubilair van Rock Products is zowel milieuvriendelijk als een echte eye catcher. Stel je eigen straatmeubilair samen en bepaal zelf de afmetingen, houtsoort en beton kleur.

We doen ons best

Bekijk hier een greep uit ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Rock Products allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk eerder opgeleverde projecten.

We hebben even rondgevraagd...

Dit is wat we horen na oplevering en daar zijn we best trots op.

"Er wordt over ons gezegd dat we wereldklase jachten van wereld klasse bouwen. Jullie leveren producten van hoge kwaliteit en leveren wereldklasse ondersteuning "

Feadship

"Bedankt voor de doorlopende marketing samenwerking. Jullie producten zorgen ervoor dat ons team elke dag heerlijk samen komt tijdens de lunch en borrels."

Reservato

"Altijd vriendelijk en niets is te veel gevraagd. Iedereen is trots op de realisatie van de projecten als Rock Projects is betrokken."

Gemeente Amsterdam

Circulair straatmeubilair

Bij Rock products maken we al onze producten volgens het C3 Concept. C3 staat voor drievoudig circulair waarmee wij ons straatmeubilair maken. Ten eerste wordt al ons straatmeubilair gemaakt van steigerhout en rest beton waarmee we bijdragen aan een circulaire economie. De derde component is de mens achter het product. De producten van rock products worden op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd.

Kunnen we meedenken?

We zijn best vriendelijk en staan altijd open voor een kennismaking.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 850 80 66 25 of mailen naar hallo@rockprojects.nl

"Wij willen IMPACT creeren door bewust duurzaam en sociaal te ondernemen. ROCK maakt producten waar iedereen vrolijk van wordt en blijft."
Peter Schellekens

Eigenaar, Rock Products

Betonnen straatmeubilair

Op zoek naar betonnen straatmeubilair die bestand is tegen diefstal?

Jouw straatmeubilair is veilig in een openbare ruimte en niet zo maar weg te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.